Tjejdag

4

Promenad in till stan.

55

Spontanbio (andra gången hon gick på bio och den här gången insisterade hon verkligen på att hon ville gå på bio – redan hemma) med popcorn och gapskratt så fort något visades på duken, men spring i benen efter ungefär en timme då vi avbröt och gick ut med glatt humör.

3

Kaffe/egentid när hon sov middag.

5

Lite shopping och butiker innan vi gick hem igen. Hon fick välja något inne på H&M. Stod mellan ett par Elsa-skor, en väska och trepack Frost-läppglans. Valde det sistnämnda utan större tvekan och använde dem flitigt i vagnen hela vägen hem. En dag med min tvååring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s