Höstmörker

IMG_9678

IMG_9656

Tända-ljus-tiden på året är officiellt här. Ändå tyckte jag att det var ovanligt mörkt när mannen gick upp imorse. Trodde faktiskt att det var mitt i natten. Ett par timmar senare fick jag det bekräftatg genom en notifikation på mobilen: ”En timme efter soluppgång råder fortfarande nattmörker över Stockholm. SMHI utreder orsaken”. Spännande! Ha en riktigt mysig höstdag hörrni!

En reaktion på ”Höstmörker

  1. Den är verkligen här nu, jag har börjat tända ljus ute på terrassen i lyktor och har ofta tända ljus här inne, men på morgnarna är det inte kul när det känns, precis som du skriver, som mitt i natten när man ska gå upp 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s