Tjejdag

IMG_0617

Lilla sötnosen i nya kläder från Newbie som hon fick i födelsedagspresent av kusinen.

IMG_0618

Iproppad värktabletter trotsade mamman bihåleinflammationen för att åka till MoS. Inget bra beslut egentligen, vet. Men. Det var väldigt mysigt! Jag minns inte när vi hade en heldag senast. En tjejdag! Men nu var det dags, Knattebio och därmed biopremiär.

IMG_0706

Det var Barnens Biodag och halva priset på alla biobiljetter. 50 (!) spänn för två biobiljetter för Knattebio med Alfons. Oj jättestor TV” tyckte lilla popcornälskaren. Det gick jättebra, men efter två av tre avsnitt bröt vi dock upp och var andra sällskapet som lämnade salongen. Väl ute i de stämningsfulla gångarna i Filmstaden Scandinavia fick hon för sig att ”Mamma, gå och kolla TV igen”, men uppmärksamheten föll istället på en ballong.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s