Sista semesterdagen

Samma känsla varje år (förutom de år jag var föräldraledig eller var "hemmajobbande medföljare" i Asien. Va hände? Har jag varit ledig länge eller kort eller var tog tiden vägen? Var det igår jag gick från kontoret eller verkligen EN månad sedan? Och så har man haft det löjligt bra däremellan.

Hur som helst. Hemma i Stockholm igen. I vår nya lägenhet som det råder ungefär samma känsla kring som ovannämnda beskrivningen av semestern. Känns väldigt länge sedan vi bodde i gamla men har ännu inte riktigt förstått att vi bor här. Borta bra och hemma bäst och nu vill jag bara vara här.

Så sista semesterdagen. Morgonpass på gymmet. Poolhäng hela dagen. Häng med några av favoriterna och utemiddag med så god mat. Glass i solnedgången. Visstja, en AP = after pool hann vi med på vägen hem från badet medan lillasyster sov i vagnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s