Härliga dagar i Hälsingland

När jag ser min toppbild här ovan slår det mig hur mycket som hänt på ett år. Bebisen (ja för ett år sedan klassades hon faktiskt som en bebis, jag ammade, hon kröp (och började ta sina första steg, väldigt tidigt) – ibland måste jag nästan tänka till lite, om det verkligen var ett år sedan, eller två. Nu är hon en liten Pippi-beroende, väldigt bestämd och väldigt gosig, gunggalen, rolig, zombieimiterande person som vägrar ha rosetter i håret och som berättar med ord vad hon vill – förutom när hon är trött, då bebisskriken kan komma på återbesök.

IMG_8639.jpgIMG_8626.jpgIMG_8629.jpgIMG_8648.jpg

Det kanske var på tiden att våga köra lite längre ensam med barnen och det gjorde vi förra veckan då vi åkte upp till mormor och morfar i Hälsingland. Lyckades till och med få till ett stopp på vägen, i Valbo, närmare bestämt, för att hälsa på vänner. Bilresan gick hur bra som helst. Pippi, sova, lite gnäll och ilska från baksätet där minsta token satt, men i det stora hela gick det hur bra som helst. De börjar bli vana vid att åka bil nu.

IMG_8604

Vistelsen får 5 av 5 solar. Dessutom hade vi riktigt bra med vädret. Efterlängtat trädgårdshäng med allt vad det innebär sommartid, löpning, gym, löpning, gym, poolhäng, leksaksshopping, skärgården med mera.

IMG_8589

Olivers höjdpunkt från besöket var att ”äta pannkakor i lustiga huset (lusthuset)”. Shopkinsköp! Semlan fick Pippi-figurer.

 

 

2 reaktioner på ”Härliga dagar i Hälsingland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s