En riktig toppendag och heldag på Grönan

IMG_8498IMG_8469IMG_8496IMG_8508IMG_8515IMG_8538

Igår körde vi en heldag på Grönan med mormor. Åkte massor av karuseller. Lilla bergochdalbana-tåget var roligast. Nyckelpigorna vågades inte på. Tekopparna var väldigt roliga tills farten skruvades upp ytterligare. Första gången semlan åkte riktiga karuseller och hon tjöt av glädje. Efter att sedan varit runt bland de ”stora karusellerna” hade hon, mot slutet, även lärt sig att hon skulle hålla upp armarna i luften och tjuta i varje sväng på bergochdalbanan (haha!). När varje åk var slut och vi var tvungna att ställa om oss i kön (även om den inte alltid var särskilt lång), lackade hon ur helt och la sig ner på marken och skrek (en gång fick jag (väldigt oväntat) även ett ordentligt bitmärke på underarmen, ett helt kåkavtryck av små tänder. Någon som var väldigt exalterad:) Vi fick med oss en stor och fin och rosa papegojballong, en kladdig ”nappklubba” i blått snöre och väldigt många fina minnen.

IMG_8544IMG_8547IMG_8549

Vi var klara lagom tid till att pappan slutade jobbet. Möttes upp på Strandvägen för middag.

3 reaktioner på ”En riktig toppendag och heldag på Grönan

  1. Vilken härlig dag 🙂
    Jag tycker alltid du strålar på bild. Har du några skönhetsknep för att ha så fin hy osv. Är sjölv småbarnsförälder och känner mig och ser nog oftast sliten ut.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s