Sommarlov

Det blev en lååång resa hem till Stockholm igår. Sådär så att till och med mamman var lite halvknäckt när vi äntligen kom hem. 5 timmar och 30 min beräknade Google maps resan när jag satte mig bakom ratten. 9-10 timmar senare var vi hemma. Men som tur var välbehållna. Långa köer och flera olyckor, varav en vi blev helt stillastående bakom i två timmar.  matstopp, fikastopp, kisstopp. När det, framåt läggningsdags, gick upp för semlan att hon fortfarande var fastspänd i bilen fick hon totalpanik, jag kände samma inombords.

Tog en långsovmorgon på det. Själv gick jag väl upp sådär 08.30, väldigt utvilad, medan mina sällskap för dagen, fortfarande kunde skådas enligt nedan vid 09.00!

IMG_8460.jpg

Regn och trökväder = mysväder.

Blev en sväng till Mini Sats/benpass och sedan en utflykt med mormor till Täby centrum för att kika runt lite, äta yoghurtglass Joe & The Juice (föräldraledighetsnostalgi och Olis gamla favoritställe) och köpa nytt smålego som vi roat oss med nu ikväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s