Hela natten

Inatt sov semlan i sin egen säng för första, hela, natten i rad. Inte så att vi kämpat jättehårt för det, men kände att vi sovit så dåligt ett tag nu. Sommarvarmt i sovrummet, trots öppna fönster, placerad längst ut på kanten – näst intill hängandes ut, med små levande elvispar i ryggen. När det är två som far runt väcks man ju dessutom dubbelt så ofta. Och nu har hon ju fått så fint inne på sitt nya rum, med himmelsäng, bollampa och allt so why don’t give it a try. Och det gick ju hur bra som helst! Vaknade vid 06.10 av ”Mamma, mamma, mamma, mamma”. Slets ur en dröm, var uppe på träningsvärksbenen på tre sekunder och möttes av en glad och gosig liten nyvaken tjej.

Det första busfröt gjorde när hon kom ut i köket var att dra stolen till fönstret och kika ut över himlen. Men inte för att se vad det var för väder idag. Nej, igår kväll såg vi nämligen en luftballong där och Pippi Långstump-fanet nummer ett, som kan avsnittet när Pippi, Tommy och Annika, åker luftballong utan och innan, blev väldigt upprymd. ”PIPP, PIPPI, PIPPI Ä DÄ UTÄ, (ba)LONGEN”.

Utvilad mamma! Nu ligger helgfrukosten i magen. Gymmet nästa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s