Mors Dag 2017

Min fjärde (!) Mors Dag (rutinerad mamma nu för tiden), och min andra som tvåbarnsmamma. Bästa hittills, lätt! För första året har jag faktiskt två barn och inte bara bebisar. Nej, två små underbara busungar – varav en liten trotsig busig som är i full färd med att lära sig att prata, testa sina föräldrar och har väldigt starka viljor. En som är en färdig liten person med många roliga tankar, skojigheter och snabba ben.

Blev firad med stor god hemmafrukost (bästa!) och fina presenter. Sedan (håll i hatten nu) dissade jag faktiskt idén att gå ut och äta. Kändes som vi gjort det så mycket sista tiden och jag kände mer för att ta dagen som den kommer = dra med hela familjen till gymmet, tungt gympass och tillsammans med maken (för första gången på flera år tror jag, och han ställde såklart upp eftersom det var Mors dag), gå ut i solen med picknick, sola och bada.

IMG_8116IMG_8114

Hoppas att ni också blev firade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s