Lite som Medelhavssemester på hemmaplan

Det har varit en lång och mörk vinter och en ovanligt kall vår med upprepade och oönskade återbesök av snö och frost. Men så gick det från en vecka med dunjacka till att lämna på dagis i bara t-shirt, till att bli sådär 27 grader varmt. Vid nio på kvällen var det fortfarande 21 grader.

IMG_8061.jpgIMG_8065IMG_80767

Middag efter jobbet.

IMG_8070

Följt av glass.

Lite synd att sitta inne på jobbet en sådan här riktig pangdag med högsommarvärme som knappt existerar i vårt avlånga land. Men var man än är så smittar det ju av sig. Är medveten om att man skulle kunna bli bortskämd och inte uppskatta om alla dagar var såhär (då vore vi säkerligen heller inte lika väderberoende), men TACK för den här dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s