Valborg, flytt och vattkoppor

IMG_7707.jpgIMG_7730IMG_7736.jpgIMG_7722.jpg

Hoppas ni haft en bra Valborg-helg. Själv är jag väl i en slags nyp-mig-i-armen-dimma över vår nya lägenhet – bor vi verkligen HÄR nu, på riktigt? Känns helt fantastiskt bra, lägenheten, området, innergården, huset – svävar på små moln, smått utmattad av flytt och stök (som fyra i familjen har man helt klart mer grejer när man ska flytta än vad vi hade som två, eller två plus en bebis, när vi flyttade omkring i utlandet) och byggandet och uppackandet fortsätter, även om det är så gott som klart. Tavlor, lampor och småfix kvar. Intensiv flytthelg kombinerat med små pausar för att gå ut och njuta av vårvädret, leka, ta en kaffe och glass och prova nya restauranger. Kombinerat med sömnbrist och en hög dod medlidande och tröstande av hundratals (eller ”tusen miljoner” som storebror säger, som han i och för sig säger åt det allra mesta som har med siffror att göra nu för tiden, men som han ändå verkar övertygad om när det gäller dessa) vattkoppor. Ja, det där med ”hon kanske bara får en”, fick jag ju dygnet därpå ta tillbaka när liksom 150 stycken bara ploppade upp som från ingenstans. Min lilla älskling är totalt genomprickig. På återseende.

En reaktion på ”Valborg, flytt och vattkoppor

  1. Var glad för det! Om man bara får ett fåtal koppor så är det stor risk att man inte varit tillräckligt sjuk för immunförsvaret att komma ihåg det, och så kan man bli smittad igen. Speaking from experience… Nu VET du ju garanterat att hon haft det! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s