Min minsta älskling har fått vattkoppor

IMG_7363.JPG

Onsdag kväll, en prick: Det har gått på förskolan senaste veckorna. Fler och fler har fått så visste att det bara var en tidsfråga (innan en månads vab…). Så igår, efter att jag liksom förvarnat om det på jobbet, fick hon plötsligt en prick i nacken. Som sedan blev som liksom en blåsa. Var ändå lite osäker på om det verkligen var vattkoppor eftersom det bara var en.

En vattkoppa + feber som sedan försvann:

Inatt fick hon feber, men imorse var hon pigg, sitt vanliga jag igen. Vi lämnade storebror på förskolan och sedan tog vi en promenad i det fina (äntligen!) vädret. Gick till Vasaparken och gungade. ”Guuunga, guuunga” är väldigt poppis nu. Promenerade vidare till mitt jobb. Där var det VÄLDIGT roligt att vara, ville knappt gå hem. Enligt selmis alltså. Nåja, trivs väldigt bra där jag med. Köpte med en macka som vi åt på Espresso House. Och sedan gick vi hem igen. En solig promenad tillbaka till Solna.

Hon somnade i vagnen och jag körde en spontan snabb-sommarshopping på Kappahl När vi kom hem sov hon vidare i vagnen. Jag flyttpackade.

En vattkoppa + fler på G på mage och rygg + väldigt trött:

Och sedan vaknade hon, och somnade om i min famn. Och nu sover hon fortfarande, 3,5 timme senare och prickarna på ryggen blir fler.

 

Sista dagen på vår adress, Semlans första boende. Imorgon flyttar vi. To be continued❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s