Vardag

Pappan är bortrest på jobb i veckan. Med andra ord ensam med de små tokarna för första gången sedan selmis var liten bebis. Inte lika många lugna amningsstunder längre. Däremot högkvalitativt sällskap x 2.

Igår lyste solen. Efter dagis gick vi och tog en glass (bäst att passa på efter snöstormen) och lekte i lekparken. Till storebrors förtjusning kom en av bästisarna från dagis och han blev så exalterad så han kastade sig av från gungan i farten och gjorde illa handen. Sedan låg de bredvid varandra i kompisgungan medan hans mamma gungade på och vi stod och pratade. Hem för lagomt tokmys hemma.

IMG_7657.jpg

Idag efter dagis slank vi in på Lindex för en snabb uppdatering i garderoben (de fick välja plagg själva). Semlan vägrade att släppa taget om sin tröja och höll den så hårt på vägen ut ur butiken att en och annan måste ha tagit henne för en snattare.


Och en snabbfiks-yoghurt på Espresso House. Behövde lite energi för att orka hem.

Har regnat och varit grått och humöret allmänt lite tvärtemot och trots. Som exempel, tuggummin som smugits in i lillasysters mun trots att jag sagt tio gånger att det inte är ok (när en treåring hävdar motsatsen…), hela rummet har vänts upp och ned på tre gånger. Men imorgon är det fredag, känner redan på mig att energinivåerna kommer vara bra mycket högre då!

 De Facetimeade förresten med sin pappa vid 20.30, när ingen av dem kunde sova, och efter en stunds prat utbrast storebror: ”Men pappa, är du hos tandläkaren?”🤣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s