20 km-skärtorsdagsrundan

Fullmånen bör ha börjat smalna av, ändå har jag kvar min ”pigga period”. Det vill säga vaknar mitt i natten och känner mig redo att gå upp. Energipåslsg, tankar som snurrar runt utan att bli nedknockade av uttröttande amningshormoner eller bara årstiden och suget efter en ny dag – som troligtvis mina småttingar brukar känna. Inte just nu då. Nu andas de djupt och tungt, småsnarkar tätt intill mig och det tycks bara vars jag, av de 10 pers, som nu vistas under samma tak, som är vaken.

Påskfirande! I onsdags eftermiddag tog vi bilen ner till Småland där vi nu har härligt häng med kusinfamiljerna. Det enda negativa är väl egentligen vädret. När påsen ligger sent blir förväntningarna på fint vårväder såklart högre. Och man tror inte att det ska vara fem grader, snöblandat regn och konstant nederbörd i fem dagar.

Hur som helst, det hindrade oss inte från att dra ut grillen framåt kvällen och slänga på ert gäng entrecotes. Eller mig från att dra av en 20-kilometersrunda.

Bra tryck och 5:04 min/km i medelhastighet. Hög musik, öskänsla, svalkande regn, sprang vilse (intressant när man springer på nya ställen och sedan kollar på kartan, stack först iväg sju kilometer bortåt, men det visade sig då att jag nästan fortfarande var ”hemma”, fick fråga efter vägen och på slutet tog jag det säkra före det osäkra och tog några varv runt sjön). 1 timme 41 minuter. Känner mig fortfarande smått hög. God morgon🎉💛

En reaktion på ”20 km-skärtorsdagsrundan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s