Söndagsmilen och vårenergin

Nu känns det lite konstigt. Terror och omskakat land samtidigt som man haft en helt underbar vårhelg med nära och kära. Tacksam för varje minut.

Igår kväll, supertrevlig kväll, födelsedagsmiddag och festligheter med vänner. Idag, vaknade efter några timmars för lite sömn. Men med en slags aha-känsla! Endorfiner redan innan rundan och upptäckte att knät, som gjort ont de senaste veckorna, inte gjord ont längre. Samma gällande benhinnorna. Trött och pigg på samma gång förvirring, koffeinkick, springsug.

Sprang milen på 47 minuter, 4:44 min/km. ENDORFINER!

Efter en dusch drog vi ut i solen igen och var ute i stort sett hela dagen.

IMG_7578IMG_7580

Lunch i solen. Vårväder, lekpark, spring, bus, lek, tittat och klappat på djur, glass, kaffe. Allmänt söndagsnjut.

IMG_7589IMG_7587

Okej, jag erkänner. Senare på eftermiddagen fick mamman en svacka och somnade en timme i sängen med solen lysandes in i ansiktet (är det inte något speciellt med powernaps våreftermiddagar, när man är sliten, solen fortfarande står ganska högt och man hör fåglarna kvittra med öppen balkongdörr, sover aldrig så gott).

Middag och ett försök till att introducera en ny Astrid Lindgren, efter senaste veckornas Pippi-knarkande. Ronja Rövardotter. Tydligen ingen favorit och storebror hade, trots dagen höga dos av utomhusaktivitet, fortfarande spring i benen. Jag med, konstigt nog. Så vi var lite galna och sprang ut medan lillasyster nattades. Drog till lekparken vid när det börjat skymma och bara de där äldre barnen ”som skulle varit hemma för 50 minuter sedan” var kvar. Jag säger det, VÅREN.

En reaktion på ”Söndagsmilen och vårenergin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s