Barnvakt i lördags

Ena stunden stå med nymålade naglar och se lillasyster komma ut med en tandborstladdare virad kring halsen som halsband samtidigt som storebror skjuter en stol mot skafferiet och häller ut flingpaketet och de flesta hamnar på golvet, trots att han gapar mot det. Nästa sitta med ett glad bubbel på stan. Plötsligt händer det. Barnvakt, fancy utemiddag, barrunda, you namn it. Och så hem och sova sådär lycklig efter en bra kväll och gå upp 06.10 nästa morgon igen. Tur att man älskar sina barn över allt annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s