Sommartid och utomhuslunch

IMG_7435

Söndagslunch i solen på Ulriksdals slottscafé. Lite plågsamt småkallt under själva måltiden för att sedan bli riktigt varmt.

IMG_7445.jpg

– Titta in i kameran gumman! Men nu är det ju bara jag och selmos med på bilden…

IMG_7447.jpg

-…kom och sitt här med oss Oli!

IMG_7450.jpg

Klassiskt solmys…

IMG_7451.jpg

Mosar inte mina barn, kramar dem faktiskt!

IMG_7460.jpg

…men sedan blev det ju typ sommarvärme och vi satt kvar en lång stund. Samt jagade massvis av flugor.

IMG_7463

Den här ställa-om-klockan-till-sommartid-omställningen får mig helt klart att tänka på jetlagen då vi ofta reste fram och tillbaka till Kina och när jag och bebis-Oliver lätt kunde sova till tolv dagarna efter vi kommit hem, till Kina, igen, och känns därmed ordentligt fjantig. Galet hur en timme kan kännas så mycket! Beror nog på det inrutade småbarnslivet, I guess.

Imorse blev jag extremt förvånad när de sovit till 08.10. Vad hände? När jag en stund senare stod vid spisen och kokade ägg gick det upp för mig. Ikväll åt vi inte middag förrän halv åtta och i kombination med att diskskiftet överfull diskbänk till maskin och jag fick för mig att jag skulle fixa en jobbgrej, och gå och köpa blöjor, kunde såklart inte de små sova för natten eftersom de var ungefär hur pigga som helst. Och nu: PIGG mamma.

Men förutom den blygsamma, charmiga tidsframflytten och den rådande förvirringen har vi haft en riktig TOPPENHELG!

 

3 reaktioner på ”Sommartid och utomhuslunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s