Vab och styckade designerapor

Ja, storebror fick ju en släng av kräkis han med. Vaknade av att han utbrast ”krääkas” (stolt mamma) och som tur var hann till toaletten. Ett par dagar senare, extremt pigga barn och klorinuttorkade fingrar.

Skickar man en bild med en 😇-symbol och skriver att man har världens snällaste barn, som förvisso, just då, lekte sådär helt perfekt, lugnt och fin syskonlek, pratade gulligt med varandra, synkade helt och hållet när de gav varandra leksakerna så mammahjärtat bara ”åhh”, får man kanske på ett eller annat sätt sota för det senare…

Fyra krossade glas (okej, två glas, en ljuslykta och en sparko (spargris fast annat djur). Och avslitna ben på Kay Boysen-designer apan (har man djur som inredning får man kanske skylla sig själv). Sömnvägran, ett trotsbesök på mataffären. Kanske det värst, borttappad tv-dosa. Men det bästa, inga spyor! (Peppar peppar)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s