Sovtider och konstiga drömmar

IMG_7078.jpg

Storebror: Vet du vad min lillasyster gör när hon vaknar på dagis?

Jag: Nä?

Storebror: Hon kommer fram till mig och så kramar hon mig jättemycket.

Åhhh!

Igår morse var jag däremot tvungen att ta ett snack med en pedagog. Storebror FÅR inte somna på storvilan (=läsa bok o.s.v) och om han gör det måste de väcka honom på en gång. Onda cirkeln = klarvaken och kan inte somna innan 22 på kvällarna, jättetrött och behöver sova på dagen, sover oroligt på nätterna o.s.v (föräldrabekymmer). Så igår däckade han vid halv åtta och sov gott hela natten. ALLA sov gott. Ordentligt utvilad för första gången på ett tag. Hade förresten en verklig och lite småtrevlig (var det just då…) dröm precis innan jag vaknade, om att jag skulle åka på konferens med Eva, William och Noora från Skam (när man tittat för mycket på Skam).

På tal om treåringens sömn. Jo, han höll sig ju vaken dagen igenom. Att handla med en ett-och treåring 16.45 är dock inte att föredra. Eller veckans höjdpunkt som jag skrev till Instagrambilden där han somnade mot en stolpe utanför Hemköp och lillasyster samtidigt var väldigt livad i vagnen (låt mig säga att kvarten innan var intensiv).

 

2 reaktioner på ”Sovtider och konstiga drömmar

  1. Finns det någon möjlighet att följa dig på
    Instagram? Har följt dig sedan Gävle-tiden och tycker du är så peppande och inspirerande!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s