Hetsiga härliga helgen

Lång sträcka hög hastighet. Helgen rakt igenom. En helt normal blandning av höga stressnivåer över två små galningar, blandat med gulligull, endorfiner, god mat och dryck… och fix av lägenheten inför fotograferingen (som kommer att äga rum imorgon!). Ni andra med två (eller ett eller flera) småbarn under tre år vet kanske lite hur det är – tar man bort en grej tas tio (minst) nya fram.

Några höjdpunkter:

Lördag förmiddag. 14 kilometer solig springrunda. Hastighet: medel 5:11 min/km, 1 timme och 12 minuter. Fantastiskt skönt! Delvis väldigt isigt sådär så man åker ett halvt steg bakåt för varje framåt, men överlag plöjframåt-känsla till väldigt hög musik.

Lunch i centrumet.

Lördagskväll hos kusinfamiljen. Trevlig sällskap, god mat, och dryck. Melodifestivalen.

För att underlätta lägenhetsprojektet (och inte så att jag inte fixat här hemma, en hel del hinns med när man går upp vid 06-07 på helgmorgnarna) Framåt lunch rymde jag och storebror från storstädningen. Åkte till Mall of Scandinavia och gick på bio. Bamse och häxans dotter och den var riktigt bra! Ibland kan man känna sig sådär härligt småkärupprymd när man går ut från biosalongen från en bra film. Kanske otippat att känna så efter att ha sett på Bamse. ”Magi, magi” sjöng och dansade Oliver fram och var på mycket gott humör (tröttnade dock efter tre ”blomärenden”…  (jag med till slut) men oj så viktigt med snittblommor när lägenheten ska fotas).

Blev helt oväntat ett eftermiddags-gymbesök (ibland kan man behöva en stunds vila….).

Nudelsopps-söndagsmiddag på Vietnamesiskt hak och lycka för de små som fick busa med favoriten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s