Fredag och köpt lägenhet

Fredag, igen! Transportlöpning till jobbet 06,30 4:50-tempo, pre-vårfeeling, något för lite sömn och tung springryggsäck (som idag lyckades skapa ett ordentligt skrapsår mitt på ryggen som kändes värre än vad det såg ut i duschen, skyller på undertröjan).

IMG_6972.jpg

En sak till! Köpte en lägenhet igår! En 4:a på Hornsbergs strand/Kungsholmen alldeles vid vattnet. Fick se lägenheten på lunchen dagen innan (bara vi) och skrev på igår. Känns helt overkligt så har inte riktigt greppat det än. Flyttar senare i vår eller beroende på när vi vår vår lägenhet såld. Nya tider! Känns bra.

IMG_6991.jpg

 

3 reaktioner på ”Fredag och köpt lägenhet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s