Friyay

Är det inte barnen som inte kan sova på nätterna… Kände mig konstigt nog inte tillräckligt trött för att vilja sova. Fullmåne? Men var som tur var ändå pigg vid 06 när alarmet ringde.


Körde skönaste 8-kilometersrundan till jobbet. Med några hinder på vägen. Ni vet när man tagit på sig ett lager för mycket och inte riktigt kan ta i för man håller på att drunkna i sitt eget svett. Efter jag stannat och klätt av mig lite måste jag ha glömt att dra åt ryggsäcken ordentligt. Efter några kilometer vände jag mig om och såg hur mina handskar, krämer o.s.v låg utspritt bakom mig… som tur var verkade  det inte vara mer än så. 


Vackert!!! Brinnande himmel, springa i soluppgången.

Nu: i bilen på väg till Småland över helgen. Snö, bra musik (eller bra och bra), sovande barn, gott kaffe (och donuts… och väldigt goda Shrek-kakor).

2 reaktioner på ”Friyay

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s