Söndag löppass

Stökig natt. Vi satt uppe vid köksbordet och åt mackor vid tvåtiden. Jag och ettåringen…

Sådär lagom till att jag släckte lampan vid tolv fick semlan någon typ av nattskräck, men somnade om i min famn några minuter senare. För att sedan vakna och vara klarvaken, och inte ha minsta lilla tanke på att sova förrän 03.20! Lycka när storebror, som sov sig igenom det hela, vaknade utvilad 06.30 redo att gå upp. Lyckades få igång en film på min mobil och därmed kunna slumra till igen innan även lillasyster vaknade. 

Men! Senare på eftermiddagen körde jag första 6+ kilometersrundan sedan september! Och tredje (?) löparrdunan för i år. 11 kilometer, 58 minuter. Det var grått, blåsigt halt, enstaka flingor dalade ner. Inte så hemskt som det låter. Älskar känslan när man efter tre timmars sömn och efter en period av riktigt dålig flåsträning ändå pallar. Det ger mig motivation. Att det så lätt skulle kunna kännas lättare, gå ännu snabbare, ännu längre och så vidare.

Grymt skönt att komma hem efteråt! Försökte mig på en misslyckad powernap med little miss vägra sova efter lunchen. Eller förresten, det lyckades ju på sätt och vis – jag somnade! 

En reaktion på ”Söndag löppass

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s