Morgongym och vabruari

03.00-03.40: Storebror är vaken och kan inte sova, för andra natten i rad! Inte hänt sedan ett-årsåldern då han slutade nattammas. Som tur är behöver vi varken göra välling, ammas, eller gå upp och leka utan han nöjer sig med att ”fläta mitt hår”. Fullmåne?

05.50: Alarmet ringer. TRÖTT näst intill medvetslös. Snooza? Snabb tillbakablick på efter-arbetsdagen-kommit-hem-ätitmiddag-lekt-nattat och hur OTROLIGT skönt det då är att lägga sig i soffan och till exempel paxa TV:n för Skam istället för att då gå till gymmet (även om det ibland faktiskt är skönt med kvällsträning, beroende på hur energinivån ligger när dagen börjar lida mot sitt slut). GÅR UPP.

06.10: Kort 5-minutersuppvärmning på crosstrainer. Följt av styrkepass. Riktiga kvalitetsövningar och något tyngre. 5×5 på alla.

07.00: Dusch och småttingarna vaknar. Frukost!

08.20: Lämning på förskolan och åker till jobbet.

 

Idag hade Oliver skridskoåkning med förskolan för första gången. Med tanke på att han endast åkt en gång innan och att han och hans kompisar bara är tre år (kan förresten inte tala för hur skridskonivån är på andra kids), blev det inte mycket till åkning utan desto mer lek. Och senare, vid hämtning, som ett brev på posten, berättade de att han var trött, hostig och lite varm. VABRUARI IS HERE! 39,8, hes och en hemsk hosta. Stackars liten.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s