Lördagsendorfiner och fortsatt feber

Tredagarsfebern? Igår kväll hade semlan 40,3 grader. Stackars sötnosen! Vaknade vid nio på kvällen och var jätteledsen och satt med oss i soffan, kokhet. Inga andra symptom. Idag verkar hon piggare, men febern har legat på 38 under dagen. Dessutom skulle hon ha upp mamma vid 06.15. Men nu har vi i alla fall fått en ordentlig powernap.


Efter en smaskig helgfrukost gick jag och treåringen till gymmet. Han höll på att skratta ihjäl sig åt namnet, Drivkraft, det var tydligen superroligt. Han pratar mycket om kraft nu. När han är hungrig eller trött har han ”inga krafter kvar”, som en superhjälte, och som man själv kan känns ibland. Men på väg därifrån utbyttjade vi båda vår kraft – lördagsenergi och endorfiner, och joggade hem. Blev för övrigt ett riktigt bra pass och äntligen svarade kroppen riktigt bra.

  • 10 min crosstrainer
  • 3 varv och 12 rep av: marklyft, kettlebellsvingar, box jumps, bakvänd armhävning trx.
  • Curls med hantlar
  • Hantellyft
  • Sittande rodd

  • Bensparkar bakåt i den här maskinen. Vet varken vad maskinen eller övningen kallas men den är verkligen 10 av 10
  • MammaMage-appen (kämpar fortfarande med separerade magmuskler, jobbar även på kontakten i varje övning, vilket man alltid ska, och vilket även är superviktigt).

Nu ska vi göra ett försök att städa i ordning här (pratar berg av kritor och tvätt) för ikväll kommer kusinerna och farmor på besök. Mannen gör chili-långkok. Trevlig lördag! Ta vara på kraften.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s