Vabbar för första gången sedan 2015

Vabbar för första gången sedan våren 2015 och vad är då hemligheten bakom världens friskaste barn tänker ni då. Falskt. Föräldraledigheterna har avlöst varandra och därför har det helt enkelt inte behövts. Men nu, i slutet av tredje veckan för lilltjejen på förskolan kom febern som ett brev på posten.

INTE populärt när mamma ska kolla febern. Att försöka göra det själv är däremot inga problem.

När jag hämtade henne igår tyckte jag att hon kändes varm, men trodde först bara att det berodde på att det var jag som kom utifrån och var kall. Vid en senare tempcheck visade det 38. Senare 39. Var ändå ovanligt pigg och glad. Men idag, väldigt gosig och rosiga kinder och just nu har jag en sovandes liten kamin i knät. 39, minst! Världens mysigaste gosigaste tjej är nu, om möjligt, ännu kramigare och gosigare.

IMG_6696.JPG

 

Hur gick med lägenheten? Visade sig att det kanske inte var vårt drömboende ändå, men det hade helt klart potential och jag flyttade in mentalt så pass mycket att vi hoppade in efter bud fem i budgivningen med en saftig summa. Såldes sedan för något som kändes smått orimligt för en fyra och nu känns det toppen att bo kvar, lite som att tjäna pengar och vi trivs ju trots allt väldigt bra.

Känns lite taskigt att dra upp febriga sötnosen och dra på henne kläderna, men snart ska vi hämta hem storebror. Igår ville han inte gå hem från dagis för att han hade så kul med sina kompisar. Idag tyckte han däremot att det var lite småtrist att gå dit själv, utan lillasyster. Men ikväll måste han tycka att vi är riktigt tråkigt sällskap. NOT! Ninjago/Turtles i soffan here we come. Och mamman hat köpt semlor!

En reaktion på ”Vabbar för första gången sedan 2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s