Värdefulla solstrålar

Efter en slutet-av-januari-helg i bagaget, då längtan efter att ta en sista minuten resa (men då dagdrömmarna kort därpå stoppas av bilder av utspillda ljucieflaskor på planet och hysteriska insmörjningar) varit som störst, har stafettpinnen lämnats över till ljusare eftermiddagar och ett tydligt hopp om att det faktiskt kommer att bli vår och att den inte är lika långt borta som den var i december. D-vitamin på burk kan bytas ut mort värdefulla solstrålar. I helgen kändes det klart och tydligt i solen värmde! Underbart, eller hur? Har ni varit ute och njutit av vinterdagarna?

Någon pulka har det inte blivit, men däremot långpromenad. 3-åringen gick nog över sex kilometer (!) i lördags (i går slutade det nog på si sådär tre – fram och tillbaka till Mc Donalds, söndagen till ära), plus ett livat spontanbesök på biblioteket för att byta ut lånedosen. Det där med att ”gå ut och hitta på något” med en ett-och treåring – då spelar det inte så stor roll om man går till lekland eller bibliotek… ”springa av dosen” är densamma.

Vi hade även över kusinfamiljen på middag. Jag lade hel kyckling i ugn (som typ aldrig blev klar och slutade med att vi åt på en normal-innan-man-fick-barn tid) och hade för övrigt en väldigt trevlig kväll.

Uppladdad inför ny vecka!

img_6647img_6678

För övrigt:

  1. Aningen oväntat hittat boendet som vi verkligen vill (ska!?) ha. Så nu gäller det bara att vinna budgivningen (eller flytta visningsskylten till fel trappuppgång…)
  2. Familjelivet 2.0 flyter på fint. De vuxna jobbar, knattarna är på dagis.
  3. Inspiration till transportlöpning till jobbet. Viljan finns där (efterlyser att bli helt av med hostan/vårljus/att vakna pigg kl 06). Snart ska den underbara rutinen in!

3 reaktioner på ”Värdefulla solstrålar

    1. Det var en jättestor fyra i samma område:). Superfräsch, men väl på plats upptäckte vi att köket var mycket mindre än det vi har nu. Sedan blev den även väldigt dyr!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s