Påfyllt pysselförråd

img_6582

Bara de senaste dagarna/veckan har det här med att färglägga lossnat och blivit hur kul som helst. Från att göra några streck på papper och sedan klar sitter treåringen länge, koncentrerar sig och anstränger sig för att göra fint….

img_6596

Därav nya målar- och pysselböcker.Igår tog vi en sväng förbi leksaksaffären för att fylla på pysselförrådet. Men det var lite svårt att välja…

img_6589

Lillasyster älskar också att rita/hälla ut alla pennor på golvet på en gång/kladda med tusch-och glitterpennor/måla på stolar, bord, sig själv…

 

Inskolningen går framåt. Imorse lämnade jag för första gången. När vi kom dit blev hon hur glad som helst och sprang in innan jag ens hunnit hjälpa storebror av med kläderna. Men när jag skulle gå höll hon sig fast till tonerna av gråt. Lilla vännen! Tur att hon har en sådan fin storebror som ställer upp. Igår hade han lagt sig med henne och pedagogen på madrassen när hon skulle vila där för första gången.  ”Mamma, jag ville egentligen inte det, men vet du, jag gjorde det ändå”  Den här veckan har hon hämtats efter lunch dag ett och efter vilan dag två. Därav fick jag jobba hemma en stund varje eftermiddag, men det gick hur bra som helst, att jobba med en sockersöt fastklamrad koalaunge på sig (varmt och mysigt)/att hemmet blev ett bombnedslag.

En reaktion på ”Påfyllt pysselförråd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s