Inskolning

IMG_6540.jpg

Redan vår? Nej tyvärr, snöflingorna dalar ner utanför rutan. Däremot har jag varit på  konferens i Skåne. Tvådagarskonferens/kick off på Örenäs Slott i Landskrona. Två fullspäckade dagar, tidiga morgnar och sena kvällar med trevliga kollegor. Följt av helg, slapphelg med jogging och gymbesök – första på länge efter den extremt sega förkylningen. Kvitto på det, träningsvärk! Nästan glömt hur skönt det kan vara trots allt. Även hunnit med minigolf i Mall of Scandinavia följt av utsmidda med kusinfamiljen och isiga lekparksbesök (vår nu tack!).

IMG_6449.jpg

Nu: Inskolningsvecka 2 och därmed vardag på riktigt. Min andra bebis har blivit stor! Hur det ska gå att få på overaller och diverse andra tillbehör på en 1- och 3-åring under tidspress kommer minst sagt att bli intressant (ni andra overall-påklädare vet kanske hur det känns ibland, som en stressdröm där man kämpar sig blöt av svett utan att ta sig framåt, i det här fallet ut genom dörren). Hur som helst, första veckan gick toppen (just påklädningen vet jag dock inget om eftersom jag själv då jobbade), så kommer nog att gå galan. Och yes, det stämmer, jag har ingen ”hemmaman” längre och kommer därmed att laga vardagsmiddagen för första gången på väldigt länge. Det betyder även att jag kommer att få egentid med barnen. Summa sumarum, hej vardag för fyra för första gången!

3 reaktioner på ”Inskolning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s