Take or toss

Det var lite snålt med ledighet den här julen, men igår fick vi i alla fall en extra dag. Och då  gjorde jag något som verkligen var på tiden och som det är för mörkt för att göra kvällar efter jobbet och som man inte riktigt ger tid för på helger. Garderobsrensning! I barnens garderober + förrådsrensning! Sjukt skönt. Vi pratar fem stora kassar att ge bort. Fanns skjortor kvar i storlek 92 i storebrors och 74 i lillasysters.

img_6427

Plötsligt kom alla snygga plagg fram som faktiskt går att använda nu.

tosstakeimg_6409

Hör förresten era barn till de som kastar sig ut i första bästa snödriva när det snöar ute? Det var en gråbrun jul och nyår, men såhär en vecka in på 2017 är det verkligen vinterland, men det har ingen större betydelse – mina barn tycks inte gilla snö särskilt mycket. Igår gjorde vi ett försök, men det blir inte särskilt långa besök i pulkabacken. Så medan vi mötte andra pulkaglada familjer, gick vi till centrumet för att äta lunch, titta i affärer och handla. Men nu ska jag ändå försöka få på Ninjagokillen overall för att få lite rosiga kinder innan kvällen…

5 reaktioner på ”Take or toss

 1. Loke älskar snö och har verkligen längtat efter den. Men de gäller att packa mycket matsäck då han inte har tid att äta så mycket frukost innan han ska ut. Och lek i snö förbrukar energi 😊

  Gilla

 2. Vilken befrielse att rensa garderoben! Perfekt som en nystart på nya året.

  Siri älskar snön och är supermodig i pulkabacken trots att hon annars är en försiktig själ. Lillebror Ivar åkte pulka idag också men är helt likgiltig. Haha, han är kanske för liten fortfarande (10 månader).

  Gilla

 3. Vad skönt med rensning! Det behövs här med, och är noterat på att-göra-listan!

  Valter är inte heller särskilt förtjust i snö. Mycket för att han inte känner att han kan leka ordentligt med vintevantarna på, blir kanske bättre närhan blir äldre. Men han trivs inte särskilt i pulkabacken heller. Gav det ännu ett försök idag men det var mest pappan som åkte själv 😉 har kommit fram till att vi måste köpa en större pulka för han skulle nog tycka om att åka tillsammans, inte lika läskigt… För han gillar fart egentligen!

  Gilla

 4. Meya som är som din tjej tycker snö är trist och vill absolut inte gå i den. Åka vagn en runda går fint och en liten promenad med pulka accepteras.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s