Fjärde advent + 1

Ett inställt luciafirande pga hosta (som man gått och längtat efter halva hösten), men ett live-luciatåg på biblioteket och en hel massa lusse-och- tomteniss-sånger på hemmaplan istället, en släng av vinterkräkis? i familjen, klappinslagning, pepparkaksätande, glöggdrickande, naprapatbesök, gymbesök, Turtlesfighter, alfabetspussel och helg plus julafton i Hälsingland – med störtfina och lyxiga julklappar (just nu Missioni-handduk virat kring det nytvättade håret) senare…

Imponerande att ni kikar in trots mitt fattiga uppdaterande! Funderar ibland på att nöja mig med Instagram, Snapshat och alla sådana medier, men det blir inte samma sak…

11.jpg

Var var jag nu. Jo, en förkylningen spred sig i hela familjen den här gången och hostan har även nåt mamman – ingen transportlöpning, inget gym – bara misslyckande snowboardförsök, pulkaåkande och promenad på isen (igår). När man kommer hem till huset där jag själv växte upp slår det en verkligen, det som man själv kände när man växte upp – den dagen jag själv får barn ska vi bo i hus. Det gör vi inte. Men den friska känslan av glittrande snö, rådjur som sprang över isen, snor som droppar ner på overallerna och rosiga kinder sitter kvar. Och snart är det jul!

2 reaktioner på ”Fjärde advent + 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s