Tredje advent

11dec14.jpg

Tredje advent!  Fler som insett att det bara är två ynka veckor kvar till jul (och i skrivande stund ännu mindre eftersom ännu en dag förbi, och att vi nästa vecka kommer att vara bortresta, vilket betyder att det idag var sista lediga dagen på hemmaplan innean julafton) Mysigaste tiden på året, så det gäller det att komprimera helgens aktiviteter…

Helgen, som gått minst lika snabbt som vanligt, har tyvärr inte gett tid över för någon julklappsshopping, men annars är man väl på banan – ett svettigt och endorfingivande gymbesök innan ett högklassigt julbord med snöflingor dalande utanför fönstret, häng med kusinfamiljerna, kvalitetstid med barnen, misslyckad julkortsfotografering (trots pepparkaksmutor) en omgång julgodis, Selmas Saga (bästa julkalendern i år / Selma med familj),  och årets pepparkakshus – fixat av mig och storebror medan lillasyster satt på en mjuk filt på köksgolvet och spelade sina Babblarna-spel), årets första risgrynsgröt har checkats av på listan. Hoppas ni haft det lika bra!?

En reaktion på ”Tredje advent

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s