Nya springskor och pepparkakor

nike-zoom-pegasus331nike-zoom-pegasus33-3

Nike Zoom Pegasus 33. Blev en tidig julklapp till mig själv i år. Nya löparskor. Provade en hel massa. Köpte till slut ändå fel par (vet inte om det har något att göra med att sällskapet körde OS-final i 100 meter i kombination med kurragömma inne på Stadium). Men som tur var hade de en ”provspring i 30 dagar och byt om du inte är nöjd”-deal. Därav blev det, några dagar senare, till slut helt perfekt.

Det är helt galet hur mycket ett par skor kan göra, på riktigt. Har gjort ont när jag sprungit senaste månaderna. Verkligen behövt kämpa för att ta mig fram, utan spänst. Har till viss del kopplat det till skorna, men eftersom de bara är knappt ett år gamla, kändes det nästan konstigt att de skulle vara så slitna… eller? Hur som helst. Första rundan med nya skorna var ett halleluja-moment. FLÖG fram (kändes det i alla fall som…)! Smärtfritt. 40 sek snabbare per kilometer. Tips på julklapp?

nike-zoom-pegasus339

Sprang hem från jobbet. Bästa energikicken efter arbetsdagen. Förutom rusningstrafiken (intervaller…) Middag, pepparkaksbak (håll i er nu, för tredje gången i år!) och julmusik. Storebror somnade på fjärde sidan av Pelle Svanslös Firar Jul.

img_6049

Snyggaste pepparkakorna någonsin!

Nu: Julklappshopping online.

En reaktion på ”Nya springskor och pepparkakor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s