Tre år idag

 

DSC_0277.jpg

Grattis till världens bästa kille som firat sin tredje födelsedag idag!

Tre underbara år sedan han föddes på United Family i Shanghai. Känns verkligen jättelänge sedan, men det har hänt så mycket sedan dess. Litet busfrö har blivit stor kille, vi har flyttat hem till Sverige, lillasyster har kommit och är redan äldre än vad han var när vi flyttade hem!

11222

Stora killen (att fylla tre har för övrigt varit stort – lite som att fylla 18, som en magisk gräns både gällande det ena och det andra ”när jag blir tre år, då kan jag… då får jag…” o.s.v.) gick knappt att väcka när vi kom in med tända ljus, O’boy och sjöng för fulla muggar (söta lillasyster blev dock jätterädd), men lyckades som tur var få liv i honom innan ljusen hann brinna ner av sig själv. Paket – MÅNGA paket! Fler paket, eftersom vi hade kalas för honom i helgen (och han har sedan dess varit mycket bestämd om att han redan fyllt tre år, så förstår om han blev överraskad).

Det var första födelsedagen på en vardag, har hittills lyckats pricka in alla våra barn födelser och första födelsedagarna på lördagar och söndagar, och därmed första som jag jobbade. Kändes inte kul att åka ifrån honom imorse, men dagen gick fort och resten av familjen verkade ha en riktigt rolig dag med lekland och så vidare. Och sedan mötte jag upp dem i MoS för en god och mysig utsmiddag och shopping på Disneystore.

5 reaktioner på ”Tre år idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s