Måndag!

Hade en väldigt skön helg, en sådan helg som ger energi.

Måndag på det!

  • Arbetsdag, som inte kändes mer än två timmar lång.

IMG_5644.jpg

  • Hem till lagad middag och en liten nyhet: Linas Matkasse. Körde vid tidigare tillfälle och under en kort period en annan matkasse som var toppen, men som tog alldeles för lång tid att laga. Har en känsla av att den här passar oss mycket bättre. Plus för god mat, ny inspiration, allt hemkört, recept, matlåda.
  • Ringde till Nespresso och ska få en HELT NY MASKIN hemskickad i slutet av veckan. Fantastiskt och jag har aldrig varit mer Nespressosugen.
  • SATS Online Crosstrining #2, inte lika jobbigt med hatkärleken man har till #1, men ett bra alternativ.
  • Svettig nattning.
  • Lång dusch.

Bra start på veckan helt enkelt.

En reaktion på ”Måndag!

  1. Roligt med peppig måndag och matkasse, men vad gäller nespresso tycker jag att det är lite synd att ett företag som Nestle med skum företagsetik har lyckats så bra med att marknadsföra sitt ”lyx” kaffe. Jag förknippar dem dessvärre fortfarande med pulverkaffe, mjölkersättning, godis och skandaler. Tycker överlag att det är synd att man ska behöva kasta en förpackning på 3g för varje 6 g kaffe man förbrukar. Det finns så mycket bättre sätt att göra kaffe på som gynnar både människa och miljö. Nog med detta. Ingen moraliserande avsikt, men lite besviken på att företag fortfarande och i så pass stor utsträckning inte håller måttet vad gäller ansvar mot människa och miljö.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s