Halloween

Den här helgen blev balkongen återigen en populär plats. Inte konstigt med en lysande pumpa! Grannarna har dessutom satt fram ljusslingan. Lite för tidigt med julbelysning men smygnjuter lite på avstånd.

Halloweenfirandet här i Sverige är det väl annars inte riktigt någon som har koll på i år. Vilken lördag eller vilket datum det ska firas och så vidare. Vi nöjde oss med en pumpa den här helgen men den riktiga Halloweenfesten kommer inte att gå av stapeln förrän om ett par veckor. I år ska jag inte vara katt.

En reaktion på ”Halloween

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s