Fredagsmys med ramen

Det blev en sen fredagsmiddag. Sådär 40 minuter efter semlan brukar ha däckat för kvällen. Sen men god. Dör vad god! Asiatiskt och ramen, godaste nudelsoppan på länge, kanske sedan vi bodde i Kina.

Önskar att jag hade vackra bilder i den här stilen att dela med mig av, så att ni skulle kunna förstå hur pass gott det faktiskt var. Gott som hämtat från ett nudelhak i Tokyo. Däremot hade jag en personlig fotograf under middagen. Storebror var nämligen inte hungrig efter lunchen på Vigårda. Därav…

Här fick han till några riktigt bra bilder.

Någon som förresten vet var man kan få tag på bra och snugga asiatiska pinnar? Vi hade kunnat köpt med oss när vi bodde i Asien, men nä, nu åt jag med Olivers Minion-pinnar.

Lillan sover, storebror nattas. Och här sitter jag med ett glas rosé och tar om lite nudlar. Nästan som i Tokyo, minus rosén.

Helg!!

2 reaktioner på ”Fredagsmys med ramen

  1. Jag skulle kika efter fina pinnar i någon asiatisk butik inne i sthlm city 🙂 runt drottninggatan finns det en del sådana butiker. Är ute efter en kinesisk tekanna och tänkte kolla på den butiken som ligger i korsningen sveavägen/Olof palmes gata i city 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s