En liten höstprinsessa

De få gånger solen visar sig den här tiden på året kan det bli helt magiskt.

Det blir lite glesare mellan inläggen såhär som heltidsarbetande tvåbarnsmamma. Önskar att dygnen hade fem extra timmar. Så att man hann umgås lite mer med sina barn, få in ett träningspass då och då utan att behöva gå upp mitt i natten (den känslan får man nog av nu ändå).

I helgen hade vi ett väldigt lyckat besök hos vår duktiga bröllopsfotograf. Uteluncher, familjekvalitetstid, en försenad svensexa med mera. Annat som vi betas av, feber och förkylningar. Semlan lär sig härma ljudläten (apan och tigern är våra gemensamma favoriter), Homeland säsong 5 helt galet bra (funderar därmed även på att börja transportspringa både till och från jobbet). 

3 reaktioner på ”En liten höstprinsessa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s