Festliga tider

God morgon! Förra inlägget var ytterligare ett till bevis på att vuxenpoängen håvas in. Den här tiden på är great, har jag alltid tyckt. I år tycker jag om årstiden ännu mer och har sett till att få saker gjorda så att den alltid kommer att ha en speciell plats i hjärtat. 

För en vecka gifte jag mig med min kärlek, ett år efter jag hade beräknad förlossning med min lilla prinsessa. Att hon sedan valde att stanna åtta dagar till och föddes först imorgon var något jag kom över så snart jag hade henne i min famn, troligtvis redan innan. Att vi hann in tio minuter innan hon kom till världen var i sig ganska omtumlande, men sedan! Skulle kunna bli hur nostalgis som helst. Alla föräldrar vet vad jag pratar om. Magiskt, bokstavligt talat.

30-årsdag, följt av andra födelsedagar, giftermål, nytt jobb, mina barns fördelsedagar. Förutom mitt nya jobb, som för övrigt är great, kan man säga att jag jobbat halvtid på sidan av med att planering. Bröllop, kalas och så vidare. Den här veckan har storebror ”hjälp” mig att baka om kvällarna och i dag smäller det igen. Ca 30-40 pers blir vi här hemma. Imorgon fyller hon ett.

Så klockan börjar närma sig sju, en lördag. Och ja, det är bara jag vaken (skandal, försökte somna om men den inbyggda väckarklockan börjar ge sig till känna). Gör ett till försök till innan jag går på kaffet. Det sistnämnda låter dock mest lockande. Hoppas allt är fint med er?! God morgon!

En reaktion på ”Festliga tider

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s