Nya rutiner inför hösten

Blev bortskämd på min 30-årsdag (känns för övrigt länge sen nu – trots att veckorna går i 300 km/h) och även efteråt! Lyxiga presenter och väskor har öst in. Här är ni omringade av ett av exemplen från Marlene Birger. Perfekt höstväska som rymmer både det ena och det andra, till och med en dator får plats.

God kväll i stugorna! Höstkväll, kan man nog säga. Antingen hatar man den här tiden på året. Eller älskar den. Ni vet vad jag gör. Bara en kopp kaffe blir liksom mysigare. Kläderna snyggare.

Så en bit in i första veckan, hela veckan, som icke föräldraledig. Känns väldigt bra. Positivt att använda hjärnan och utvecklas igen. Raka motsatsen till föräldraledigheten, sitta stilla och tänka istället för att aldrig sitta stilla och inte direkt tänka, i alla fall inte på annat än att förhindra små olyckor och allmänna cute-chockar. Festligt blir det att komma hem till bästa familjen blir det också.

De små sover, jag dricker en stor kopp Pukka, i en gammal mugg från Tokyo, och skriver med träningsvärksskakiga armar. Och den intensiva veckan fortsätter. För det är just vad den är. Fullspäckat schema fram till helgen och då…!!! Nästan så man blir lite smånervös. Vi hörs!

2 reaktioner på ”Nya rutiner inför hösten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s