Publico

Ger sådana Shanghai-vibbar när vi är ute och äter. Var ett annat liv då. Ett utemats-liv. Inte så att man äter middag ute tre gånger i veckan längre, men när man gör det är det lite mer speciellt. Därav måste jag bara tipsa om det senaste stället vi var på Publico. Gå dit.

Åt: Ceviche på tonfisk, grönt äpple, yuzu och sesam och på lammussla, kronäterskocka, citrus, gurka. Tacos på löjrom, majs, syrad lök, grön chili och på Iberco – chorizo, färskost, jalapeno. Råbiff, charpiachili, sötpotatis, schalottenlök och krabba, mask och syrad gurka. Man ba AHHH!

IMG_4947.jpg

En reaktion på ”Publico

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s