Dop, löpning och mer feber

Ligger nedklämd mellan en febrig 2-åring och och en gosig snart 1-åring och kan inte somna om. 06.30 en söndag. Blev med andra ord inte särskilt sent igår, något jag känner mig nöjd över. Kan inte minnas när jag kände mig såhär utvilad sist.

Igår förmiddag var vi ute och sprang. Blev den tyngre lasten. Ganska jobbigt art putta runt och upp på 20 kilo för alla backar i 7 kilometer, men väldigt mysigt sällskap och bra träning.

Och senare blev det dop.

Dop för lille Måns i Oscarkyrkan vid Karlaplan och vidare för bubbel på vacker innegård, lunchbuffé, utsökt fika och mingel med fina vänner. En fantastisk högsommardag i mitten av september. Det var väldigt varmt i lägenheten, därav reagerade jag inte på att storebror kändes varm. Förrän vi åkte hem. 39,5 grader! Nu tänker jag bara på lappen innanför dörren på dagis – vattkoppor! Vore sådan extremt dålig tajming, men vad gör man. Någon erfarenhet av att vattkoppor börjar med feber utan prickar?

Magen börjar kurra efter helgfrukost. Och nybyggt kaffe. Vi får se hur det går. Hoppas ni får en riktigt härlig septembersöndag!

2 reaktioner på ”Dop, löpning och mer feber

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s