Nya skor och BVC

Under en vagnpowernap förra veckan föll en av de välanvända Kavat-sandalerna ur vagnen. Tur i oturen att det hände nu, att säsongen snart är slut och att de små tårna börjar hamna lite för långt fram. Svängde förbi Zara och att prova skor var inget problem, hon tycktes vilja ha alla. Dessa fick det bli. Och en tröja.

zara barn flick3

Passa på med lite snyggskhor såhär mellansäsong som det är.

IMG_4290

De vänstra har använts varje dag sedan köpen och är verkligen super. Verkar sitta skönt, lätt att få på och att få av – hon nästan springer fram i dem!

zara barn flick

Så var vi inne på sista augusti. Storebror på förskolan igen och nyss hemkomna från vagnpromenad, BVC och utefika/semlans lunch. 

Väntrummet och alla leksaker på BVC var jättekul den här gången, speciellt gungdrakarna (?) och dockvagnen. Vikten landade på 10780 gram och längden 76,5 cm. Det var egentligen 10-månaderskontroll, lite framflyttad då lillan blir 11 månader i övermorgon.

Nu börjar lilla busungen röra på sig i vagnen. Dags för lek innan vi ska iväg och hämta storebror på förskolan och kusinen från skolan. På återseende.

 

En reaktion på ”Nya skor och BVC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s