Sista helgen i augusti

Sista helgen i augusti. Sommarens sista helg. Speciellt. Går från härligt till härligt. Älskar den här tiden på året. Och vi har haft en riktigt bra helg, som har gått så snabbt! Farmor var som sagt på besök och förutom att vi har fångat Pokémons (nytändning för mig och storebror efter att ha fått värdefulla tips), har vi hunnit med att laga god mat (godaste svamppastan någonsin), häng med kusinerna, en shoppingdag på MoS (där vi trängdes med tusentals AIK:are redo för match, föredrar MoS på vardagarna…), busat och kurerat oss från dagisförkylningen.

En sväng till Ulriksdal slottsträdgård för självplock blev det också.

IMG_4294

Doften när man går mellan äppelträden, dör.

IMG_4296IMG_4300IMG_4303IMG_4304

Imorse var det mörkt när vi vaknade och regnet ska tydligen hålla i sig till tre i natt. Tog ledigt för storebror, lillasyster nyser nu hon med. Vi ska, för att citera, ”mysa, leka och busa, leka med Simla, titta på TV och rita”.

2 reaktioner på ”Sista helgen i augusti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s