Pajmåndag

Hur det kommer att gå att pussla in träning när THE REAL vardagspusslet sätter igång, med heltidsjobb och två småttingar på förskola. Ingen aning och det är ett framtida bekymmer. Först ska pappan vara hemma. Tänker mig i alla fall tidiga mornar, men att gå upp omkring 06 för att sticka ut och springa, när det fortfarande är mörkt och kallt ute, då känner man sig ju halvt störd. Tänk om man kommer att bli en person som första gången i sitt liv slutar att träna? Spännande att se!

Just nu känner jag hur immunförsvaret kämpar för fullt med dagisförkylningen som resten av familjen kämpar sig igenom, så veckan började med en vilodag…

Och mysdag med båda mina små sötnosar. Lekt – mest med alla nya matleksaker vi gick och köpte, kollat på film – Skönheten och Odjuret för andra gången sedan igår, och bakat en äppelpaj på äpplena vi plockade på Ulriksdal i helgen.

IMG_4315

Inte snyggaste, men min första ”rutpaj” och god med vaniljsås.

Det är tufft att vara yngst i familjen. Så fort vi ska fika eller äta något lite mer onyttigt blir lillasyster som tokig. Här sprang hon pipandes ut i köket för att själv leta reda på en sked.

IMG_4308

Hittade förresten busungen i en låda idag.

Småttingarna sover, har varit på möte i föreningen och nu nya bästa serien, för tillfället – 12 Monkeys. På återseende.

 

 

4 reaktioner på ”Pajmåndag

  1. Med den fina springvagnen du har så kan ju ett av barnen iaf hänga med på träning. Svårt att må bra utan träning om man vant sig vid endorfinerna de ger.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s