Tropisk augustifredag

Vilken fredag! Ett förmiddagsbesök för styrka på Sats följt av en snabblunch innan Oliver och jag kom på den briljanta idén att vi skulle åka och bada, jag semlan och oliven. Så härligt! Årets sista! I alla fall i pool för idag är sista dagen den har öppet. Känns nästan lite märkligt med tanke på gårdagens värme. 25 grader och klarblå himmel och när vi gick hem sent igår kväll var det tropisk natt, 20 grader och som i Spanien.

Annars då? Terminens första dagisförkylning, feber och hosta bröt ut igår kväll. Farmor på besök under helgen. Och någon slags höststorm, kan vara så att man är mer sugen på Bourguignon än på skaldjur ikväll ändå. 
Dags att tuta igång Nespressomaskinen. Trevlig helg!

3 reaktioner på ”Tropisk augustifredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s