Slut på sommarlovet-måndag

IMG_4059.jpg

Idag är det inte vilken måndag som helst. Det är SLUT PÅ SOMMARLOVET! Vilken lång och härlig sommar vi haft, med storebror. Han hade för övrigt varit jätteglad över att komma till dagis imorse. Känns inte bara som att han blivit några centimeter längre under sommaren, hans ordförråd har utökats något enormt.

Hur som helst. Nya tider. Lite höstkänsla. Ett sug efter att lägga undan alla sommarplagg (ja, jag gillar ju hösten). Och en väldigt lugn och skön dag för oss tjejer. Det firade vi med skön sovmorgon (märkte inte ens när killarna gick upp och Oliver gick till dagis), hemmafix, lek (blivit en stor tjej under sommaren!) och en sjukilomtersrunda i Hagaparken. Har tyvärr blivit något fel på min Runkeeper (telefon) så det ser ut som att jag springer 1,5 x distansen och därav väldigt mycket snabbare. Som ett hån mot trötta ben, men på tal om det börjar de faktiskt piggna till igen.

2 reaktioner på ”Slut på sommarlovet-måndag

  1. Skönt med ett långt sommarlov. Det har mina barn också fått… Men nu kickar både skola och inskolning av dagis denna vecka 🙂 Ska bli lite spännande.. Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s