Klätterapan

Som rubriken, som bilden nedan. Medan jag satte i en ny påse i blöjhinken gick min minsta älskling helt ohämmat upp på storebrors pall och började fixa med något i handfatet. Nya favoritplatsen. Farlig för en 10-månaders.

Full fart här som ni ser. En eventuell sista (men tycker inte det behöver vara så) sommarhelg med poolbesök och uteserveringar som avlöstes av första pre höst veckan med jobb, morgonträningarna – onlinepass, spring och andra trevligheter. 

Idag har vi haft dubbel-playdate med Melvin, Måns och Sofia. Regn, sol, regn, lunch i parken, lek hemma, lite höstshopping, och ikväll är man en sådär skönt trött mamma. Första heldagen tillsammans det här veckan (good work mormor!). 

Semlan däckade nyss i storebrors gamla pyjamas. Slut på blöjsovandet. Det är smått intill kylig luft som letar sig in genom balkongdörren nattetid. Hösten here we come – älskar’e!!!

2 reaktioner på ”Klätterapan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s