Semestern slut för i år

IMG_3625.jpg

Så har det hunnit bli augusti (!). Semestern är slut. Föräldraledigheten pågår delvis, ett tag till. Tillbaka till fina vardagen och rutiner. Hemma igen och dags för en liten uppdatering såhär efter härliga semesterveckor på resande fot. Igår kom vi hem från sista semesterdestinationen, Norrland, vilket var hur skönt som helst. Vi har haft en riktig toppensommar, men att komma hem till sitt och inte behöva bo i en resväska längre… Att resa omkring med 2-åring och en energisk snart 10-månaders har även varit ganska intensivt och motsatsen till att läsa i en solstol – därmed skönt att vara hemma i sitt barnsäkrare hem.

IMG_3612.jpg

I alla fall. Semestern:

  • Två helt fantastiska veckor i Spanien.
  • Småland nästan en vecka.
  • Semesterparadiset och stugan på Öland en vecka.
  • Söderhamn hos mormor och morfar nästan en vecka.
  • En weekend i Sundsvall, hotell och bröllop.

Och så allt som hör därtill. Massa sol (japp, tur med vädret i år), bad, lek och bus, glass i stora lass, tvångsinsmörjningar av solskydd, grillat, Aperol spritz, vykortsvyer, utflykter, löpning och så vidare.

UNDERBART! Så var det sagt. In i minnesbanken till kyligare och mörkare dagar.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s