4 reaktioner på ”Date night

 1. Min hemstad Kalmar. En fråga, eller frågor.
  Jag är gravid med mitt första barn och väntar henne den 7/8. Vi får se när hon vill ploppa ut. Har inte tidigare känt någon jätteoro inför förlossningen. Men det gör jag nu. När du födde första gången, tog du något smärtstillande då?
  Vad hade du önskat du visste innan du födde? Och efter du hade precis fött?
  Tack på förhand!

  Gilla

  1. Sorry för sent svar. Nu kanske hon redan kommit ut?:)

   Första förlossningen tog jag epidural. Det tog bort smärtan helt och kändes nödvändigt då. Smärtan kom som en chock första gången och upplevde förlossningen som jobbig, trots att det inte skedde några komplikationer och allt gick bra. Andra förlossningen hann jag knappt dock med, tog värkarna bra och hann sedan knappt in till BB – hon höll på att komma ut på parkeringen och var bara på förlossningen i 8 min. Alltså ingen smärtställning över huvud taget. Och SÅ mycket bättre upplevelse. Men saken är den att det knappt går att ge några tips för man vet ALDRIG hur det blir. Inte ens från ena graviditeten/förlossningen till den andra. Var dock beredd på att det gör ont (utan att vara rädd för smärtan) och FÖRSÖK slappna av. Och framförallt. DET KOMMER ATT GÅ STRÅLANDE!:) Och kommer vara det bästa du gör!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s